,

Koogitopper Esimene Isadepäev

15.00

Saabumas on Sinu kalli kaasa & pisikese isa kõige esimene isadepäev ja soovid seda eriliselt tähistada?! Üllata värsket isa ja tee tema elu ESIMENE isadepäev eriti meeldejäävaks Esimese Isadepäeva koogitopperiga! 

Esimese Isadepäeva koogitopper on mitmekihiline ning seda kaunistab musta värvi sädelev siluettpilt isast, kes tõstab oma lapse kõrgele õhku – tegevus, mida kõik isad meeleldi teevad ja kõik lapsed väga naudivad. Topperi taust on sädelev hõbedane, keskmised kihid on helehall ja valge ning kiri koosneb matist helesinisest ja glitter kuldsest kartongist.

Koogitopper on valmistatud kvaliteetsetest kartongidest ja kinnitatud läbipaistva pulga külge. Topperi tagumine külg on kaunistamata. Soovikorral on võimalik topperi värve muuta.

NB! See topper on valmiskujundusega. Kui soovid isadepäevaks enda kujundusega topperit, vali tellimiseks Mitmevärviline koogitopper või Temaatiline koogitopper.

NB! Tellides palume märkida ära hiliseim kuupäev, millal tellimus kohal peab olema. Kõik meie tooted valmivad tellimuse peale ja see aitab paremini planeerida nende valmistamist! 

Sulle võib meeldida ka…

Ostukorv
Scroll to Top